• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Cars Jeans

Merken

Cars Jeans

CARS JEANS & CASUALS ‘ADRENALINE IS BLUE’

In het jaar 1982 zagen wij dat Nederland behoefte had aan een jeans label dat de consument het plezier gaf een jeans te dragen en tegelijkertijd een modebewust en comfortabele gevoel zou geven. Dit alles voor een zeer goede prijs-kwaliteit verhouding. Dit was het begin van ons label: CARS JEANS & CASUALS. Moderne mensen die er met de volle 100% voor gaan en die midden in het leven staan, waren de inspiratie voor CARS JEANS om het label te vormen.

Nu, ruim 30 jaar later, is CARS JEANS nog altijd een dynamisch label en wordt het in meer dan 1000 winkels verkocht, in zowel binnen als buitenland. CARS JEANS is een modern bedrijf en daarom altijd ‘on the move’ en opzoek naar nieuwe manieren om onze consument zo goed mogelijk te bereiken en te behagen.

CARS JEANS heeft een tijdloze en trendy jeans & streetwear collectie voor zowel dames, heren en kinderen. Een label wat voor elke type, iedere leeftijd en bijna elke gelegenheid de juiste stijl in huis heeft. Geniet van de tijdloze klassiekers uit onze 'basis' collectie. En natuurlijk de trendy items van de constant vernieuwende fashion collectie, die altijd ‘up to date’ is, voor de echte trendsetters.