• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Black and Gold

Merken

Black and Gold

Wij, Maxim en Nicolas, beste vrienden en oprichters van Black and Gold, werden op reis verliefd op Latijns-Amerika. We waren ontroerd door de Mexicaanse traditie van 'Día de los Muertos': een ritueel dat de overledene eert en schedels gebruikt als een weergave van liefde en vreugde. De schedel werd een sleutelelement in ons merkimago - een belichaming van uitbundigheid, passie en energie.

Latijns-Amerika is de muze achter Black and Gold. Onze stijlvolle kleding en accessoires vangen de passie van een wereld die je voelt door je aderen stroomt.

Zwart en goud omhelzen deze passie. Niet alleen in onze kleding en accessoires, maar ook in onze handbereiding. Met onze aandacht voor detail en de superieure kwaliteit en geweldige pasvorm van onze kleding en accessoires, kunt u zich volledig comfortabel en zelfverzekerd uitdrukken.

U ziet een krachtige weergave van wie u bent in ons steeds groter wordende assortiment. Wij bieden u het juiste stuk voor elke situatie, variërend van een zakelijke bijeenkomst in de vroege ochtend tot een avondje uit met vrienden. Het geeft aanwijzingen aan wie je echt bent.

Zwart en goud gaat over het vieren van het leven. Het is een viering van wie je bent.

* Opgericht in 2015